GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Många förstår nog inte hur dyrt det är att vara ung i dag”

Insändare • Publicerad 1 augusti 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Med en klump i magen har jag tänkt på det kommande körkortet och hur jag ska ha råd att ta det. Jag har tänkt på hur mycket jag ska jobba extra för att kunna ha råd att ta körkort, gå på balen och vara med på studentfirandet. Många förstår nog inte hur dyrt det är att vara ung i dag och hur utanför man blir om man inte har råd att delta på aktiviteterna. Jag mår dåligt av att tänka på vad jag behöver välja bort och jag vet att mina föräldrar också mår dåligt för att jag inte kan göra samma saker som andra unga. Varje månad jobbar jag extra för att kunna spara till körkort, balen och studenten. Jag hoppas kunna få ett stipendium för att ta körkort. Det kommer göra skillnad för mig.

Orolig elev

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.