GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvasten skulle vara ett perfekt skyltfönster för Kalmar kommun

Insändare • Publicerad 18 november 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Affärshuset Kvasten skulle kunna vara en annan sorts knutpunkt än för butiker, menar insändarskribenten.
Affärshuset Kvasten skulle kunna vara en annan sorts knutpunkt än för butiker, menar insändarskribenten.Foto: Mats Holmertz

Fastigheten Kvasten i centrala Kalmar skulle vara ett perfekt skyltfönster för Kalmar kommuns förvaltningar och bolag. Här skulle kommuninvånarna lätt slinka in och få lite information om vad som skall ske i kommunen. Jag vet att många invånare inte vet var de ska få sin önskvärda information. Kommunens förvaltningar och bolag är mycket utspridda. Det man skulle kunna informera om är bland annat utställda byggplaner som jag vet är av stort intresse. Kommuninvånarna är inte dumma, de kan komma med goda idéer. Här kan Kalmar Vatten informera om kommande ledningsbyte med mera. Solna kommun har hyrt in sig i affärscenter och när jag besökte det var många som var intresserade av vad som bland annat skulle ske i kommunen.

L Svensson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.