GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kräv vaccinationsbevis i alla offentliga rum

Vill bara ge mitt fulla stöd och sympati till signaturen C.N angående de konsekvenser vårt samhälle helt i onödan måste ta för att en så stor del av vår befolkning inte gör det de borde göra; vaccinera sig.
Insändare • Publicerad 15 december 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Förra året tog vår äldsta dotter studenten, och liksom C.N så hade hon sett fram emot det sista året med allt vad det innebar som föll så platt i mångt och mycket, då hade vaccinet inte hunnit göra verkan då det fortfarande var så pass nytt. Men nu har verkligen alla har haft sina chanser och möjligheter att göra det rätta. Nej, kräv att uppvisa vaccinationsbevis i alla offentliga rum, såsom restauranger, biografer, badhus, sporthallar med mera, så att det sätter press på dem som inte har tagit vaccinet, ifall de vill befinna sig ute i samhället. Dessutom kan de dessutom bekosta sin egen vård, när de har nekat den gratis förslagna lösningen på problemet.

Jonas

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.