GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmar gymnasieförbund – ni kan bättre

Alla har vi levt med pandemin som en blöt filt över oss i mer än ett år. Samtidigt har NI på Kalmar gymnasieförbund haft över ett år på er att planera ett covidsäkert utspring för årets studenter. Streaming kan inte vara det enda alternativet?
Arkivbild.
Arkivbild.
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Tänk en gång till, utmana er själva och tänk utanför boxen utan att minska på säkerheten. Våra tappra och flexibla 02:or har ställt om, ställt in och anpassat sig till såväl distansstudier och regionala restriktioner. Låt dem få springa ut med sina mössor, låt dem få känna glädje över att ha klarat dessa års prövningar, låt dem få dela sin stolthet med nära och kära, på ett covidsäkert sätt. De är vår framtid.

Kalmar gymnasieförbund – jag och så många andra saknar ert engagemang för våra ungdomar.

Steppa upp – ni kan bättre!

Mamma till en 02:a

Läs mer