GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmar borde kunna bättre

Denna sommar har Kalmars gamla historiska stadsdel Kvarnholmen varit en sorglig syn.
Insändare • Publicerad 28 juli 2022 • Uppdaterad 28 juli 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Nedskräpning efter torghandel Kalmar.
Nedskräpning efter torghandel Kalmar.Foto: Olivia Symoens

Uppgrävda gator på många ställen och framförallt så mycket skräp och smuts. Jämfört med de närliggande kommunernas tätorter så ligger Kalmar helt klart långt efter gällande förmågan att skapa en levande stadskärna med trivselfaktor. Styrande politiker verkar totalt ointresserade av att värna trivseln i Kalmar stad och centrum. Det fanns en tid när socialdemokraterna starkt bidrog till rivningsraseri av många fina stadsområden i vårt land, nu verkar Kalmars styrande vilja följa denna tradition att förstöra, genom att fokusera på att totalt bygga sönder vår stad. Kan det bero på att de styrande inte bor i stan? Jag skäms över ert agerande.

Besviken Kalmarbo

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.