unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

”Jag förlorar pengar på att hemtjänsten handlar i fel affär”

Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Varför ska den som bor i Kristineberg i Oskarshamn straffas? Får jag en försändelse via Postnord kan jag bara hämta den i Ica-affären i området, trots att jag dagligen handlar på Coop i centrum för att spara pengar via mitt Coop-medlemskort.

Då jag tillhör den så kallade riskgruppen 70 plus och rekommenderas att inte besöka affärer har jag via kommunens hemtjänst beviljats inköp en gång i veckan. Det är bra och den personal som handlar åt mig gör ett gott jobb och är mycket trevliga. Men de måste handla hos Ica.

Hur mycket pengar jag förlorar vet jag inte. Men som medlem i Coop har jag via medlemskortet rabatt på en del varor. Andra varor är billigare hos Coop och dessutom har Coop ett bredare utbud av varor och en personal som bryr sig om sina kunder.

Coop-medlem