GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Inte smartaste stället att krossa glasflaskor på”

Insändare • Publicerad 30 juni 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Jag kan knappt föreställa mig hur roligt det måste ha varit för dig/er att krossa de där flaskorna under midsommarhelgen. Verkligen. För vem gillar inte att dra i väg en flaska eller fem och se hur de går i otaliga små bitar. Fast en torr gräsplan omgiven av bostäder mitt under denna värmebölja kanske inte var det smartaste stället för detta tidsfördriv? Förutom den överhängande brandrisken så kan även hundar och fotgängare skada sig, och det vill väl ingen av oss. Men, för att inte helt förstöra er glädje så har undertecknad tillsammans de lokala experterna tagit fram en något oväntad lösning: välj en annan plats för att utöva detta nöje av nöjen. Häpnadsväckande, jag vet. I dagsläget är de två hetaste förslagen badrummet samt sovrumsgolven innan ni går och lägger er. Ha det!

Glasplockar'n

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer