GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Vi har inte tid att sitta i telefonkö till Kalmarhem en halv dag!”

På förekommen anledning av Kalmarhems hyreshöjning på 4,5 procent för oss hyresgäster vill jag påpeka följande. Förklaringen står att tvingad hyreshöjning på grund av kostnader för att hålla hög standard och nödvändigt underhåll!
Insändare • Publicerad tisdag 20:00
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”På förekommen anledning av Kalmarhems hyreshöjning  på 4,5 procent för oss hyresgäster vill jag påpeka följande”, skriver skribenten.
”På förekommen anledning av Kalmarhems hyreshöjning på 4,5 procent för oss hyresgäster vill jag påpeka följande”, skriver skribenten.Foto: Lars Johansson

Då vill jag peka på några saker som inte fungerar så bra för vår trivsel. I alla så att säga fria ytor i vår utemiljö där parkering är förbjuden står det gott om bilar natt och dag. Ingen bryr sig om det! Jo vi gör det, men har inte tid att sitta i telefonkö till Kalmarhem en halv dag!

Dessutom står det bilar i garagen till och från som inte har betald plats där. Någon släpper in dem där de ser att det är en ledig plats!

Tillsynen av parkeringarna är obefintlig! Jag ringde en gång till kommunen som skall bevaka parkeringarna till klockan 16.15 och påpekade att en bil stod på vårt garagedäck här! Svaret blev att våra kontrollanter åker nog inte ut denna tidpunkten. Då får jag lust att kommentera vad fotbollsspelaren Nacka Skoglunds bror sa i en dokumentär om Nacka: " Farsan vår var kommunalarbetare, han gjorde inte så många varv".

Tommy Petersson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.