GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Vad är viktigare än att ge ALLA barn en ärlig chans?”

Insändare • Publicerad 10 januari 2023
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Jag ser dig, jag bryr mig om dig. Jag finns här för dig. Jag gör din dag förutsägbar, ger den struktur. I mitt klassrum får du ett sammanhang, en tillhörighet. Vad du än säger, gör eller inte gör, så finns jag där imorgon igen. Det ger dig trygghet. Jag lär dig saker, hjälper dig att hitta en väg, ett sätt att lyckas. Allt detta skyddar dig från att falla, ger dig en chans till en bra framtid.

Varför vill inte samhället, politikerna, ge mig möjlighet att orka, att hinna med er alla? Ni är så många, så många i riskzon, för många för mig och mina kollegor. Bryr de sig inte? Är annat viktigare? Vad är viktigare än att ge ALLA barn en ärlig chans?

Uppgiven lärare

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.