GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Sätt snarast in vaccinationsbussar för covidvaccination"

Uppmaning till Region Kalmar inför 29 september.
Insändare • Publicerad 10 september 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Sätt snarast in vaccinationsbussar eller annan drop-in för covidvaccination på besökstäta platser och utsatta bostadsområden i hela länet. I Kalmar stad till exempel Universitetskajen och handelsområdena. Regionen måste göra allt som står i dess makt för att göra det enkelt att vaccinera sig.

Just nu visar Hälso- och sjukvårdsförvaltningen underskott. Men insatsen bör ses som en investering och inte en kostnad. Färre inläggningar och vårdsökanden, färre sjukskrivningar, färre döda utgör ren samhällsvinst.

Livsnjutare+70

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.