GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Passa på att njuta så länge värmen håller i sig”

Insändare • Publicerad 12 november 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Visst har vi en varm och skön höst men vem minns att vi även hade det 2005. Den 11 november hade Barometern en artikel och bild på två cyklande brevbärare i kortbyxor (redaktionen kanske kan plocka fram den). De tänkte fortsätta ha kortbyxor fram till jul. Men den 16 november var det bara två plusgrader och snöfall hela dan. Sen kom den värsta vintern på flera år. Så passa på att njuta så länge värmen håller i sig.

Inga-Lisa

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.