GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Oskarshamn drunknar i sopor”

Insändare • Publicerad 21 september 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Skräp flyger och skräpar hela naturen runtomkring stationen”, skriver insändarskribenten.
”Skräp flyger och skräpar hela naturen runtomkring stationen”, skriver insändarskribenten.Foto: Privat

Ett gammal problem har kommit tillbaka till kommunen. Återvinningscentralen är full av skräp. Gamla möbler, cyklar, bildäck, färger och annat giftigt avfall ligger på jorden vid container. Det är omöjligt att närma sig till sopcontainer eftersom marken runt container är strödd med sopor.

I containrarna ligger blandad skräp som plast med kartong, glas med metall, gröt av trä och textilier. Skräp flyger och skräpar hela naturen runtomkring stationen.

Det är dags att agera, situationen blir bara värre från vecka till vecka. Jag hoppas att de nya politikerna efter valet kommer att ta hand om renlighet och ordning i kommunen.

Bilden visar en av stationerna i Kristineberg.

Maksim Skut

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.