GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Måste det ske på kommunens bekostnad?”

Efter att ha läst artikeln i Barometern den 4 september om Regnbågens återuppöppnande i Mönsterås måste vi som pensionärer reagera.
Insändare • Publicerad 7 september 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Vi förstår att detta är efterlängtat av föräldrarna men vi har fått lära oss att barn under 1-1 1/2 år inte har behov av att umgås med barn i samma ålder. Däremot förstår vi att föräldrarna har utbyte av att träffas och byta erfarenheter. Frågan är om det måste ske på kommunens bekostnad.

För bara några dagar sedan läste vi i samma tidning att kommunen var tveksam till om det fanns pengar till oförändrad verksamhet på Träffpunkten trots att pensionärsföreningarna på orten ställer upp och hjälper till GRATIS.

Vi har svårt att få ihop detta.

Förresten - på tal om massage tror vi att det skulle vara mycket uppskattat och upplevas njutbart av ”de gamla” också.

Anna- Lena Schedin

Karin Krook

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.