GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: ”Klubben måste kunna bära det mesta av kostnaden”

I Oskarshamn har det en tid diskuterats om det skulle vara möjligt att bygga en ny arena.
”Klubben måste kunna bära det mesta av kostnaden”, menar insändarskribenten.
”Klubben måste kunna bära det mesta av kostnaden”, menar insändarskribenten.
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

IK Oskarshamn ställer sig såklart positiva till den tanken. Ja, det är ju deras förslag. Man pressar på för att få till ett beslut i år. Det är frågan om kommunen ska satsa en massa skattepengar för att ett sådant bygge ska komma till stånd.

Hockeyn, liksom många andra sporter handlar om pengar. Jag anser att man ibland tappar bort bredden och satsar nästan enbart på elitidrottare.

Bygger IK Oskarshamn en ny hall så kan ju den gamla arenan komma till nytta för barn och amatörer.

Tycker inte att vi har så gott ställt här i kommunen att vi ska satsa en jättestor summa på en ny arena. Klubben måste kunna bära det mesta av kostnaden. Som ett varnande exempel kommer jag att tänka på Kalmar och Guldfågeln Arena. Det blev en mycket dyr affär för den kommunala kassan.

Margaretha

...

Så här har vi rapporterat om planerna på den nya arenan:

Läs mer