GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Hur vill man att jag och andra ska ta oss bort och hem?”

Jag bor i ett av flera bostadsområden just norr om Kalmar stadskärna.
Insändare • Publicerad 3 september 2021 • Uppdaterad 3 september 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Härom dagen skulle jag med bil ta mig in till centrala delarna av staden och fick således ta del av den omfattande omledningen vid Berga längs Tallhagsvägen som ska vara i tio veckor. Kändes som man var inne på privatpersoners tomter och körde. Av den anledningen väljer jag Norra vägen hemåt via Skogsrået.

”Hur är det möjligt att trafikingenjörer på Kalmar Kommun tillåter två så omfattande arbeten under nästan exakt samma tid som kommer påverka pendlande norr om "stan" i alla riktningar”, undrar insändarskribenten.
”Hur är det möjligt att trafikingenjörer på Kalmar Kommun tillåter två så omfattande arbeten under nästan exakt samma tid som kommer påverka pendlande norr om "stan" i alla riktningar”, undrar insändarskribenten.
Foto: SUVAD MRKONJIC

Döm av min förvåning när jag möts av en informationstavla att det från och med nästa vecka ska vara begränsad framkomlighet vid Skogsrået och uppmanas välja annan väg, i tio veckor där också!

Man ska alltså under tio veckor, eller för den delen 20 procent av år 2021 mer eller mindre stänga in de boende i Berga, Bergavik, Norrliden, Björkenäs och Ljusstaden.

Hur är det möjligt att trafikingenjörer på Kalmar Kommun tillåter två så omfattande arbeten under nästan exakt samma tid som kommer påverka pendlande norr om "stan" i alla riktningar.

Frågan jag ställer mig är; Hur vill man att jag och andra ska ta oss bort och hem?

Nota Penne

Läs även:

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.