GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: "Behöver politiker inte spara el?"

Behöver inte politiker spara el? Vår elförbrukning har gått ner tack vare att många av oss gjort som regering och energimyndigheten sagt. Vi kanske inte behöver stänga av eltillförseln vid svår kyla och det gör att elpriset blir lägre.
Insändare • Publicerad 19 januari 2023
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Att då se hur en del av våra folkvalda politiker betalda med skattemedel har sina villor fullskaligt upplysta både inne och ute gör att man blir förvånad. Har de uppfattat de råd som givits oss i denna svåra tid?

Hur många som helst har dragit på belysning, julbelysning, värme och hushållsapparater Förmodligen kan de betala sin elräkning utan problem. Men nog borde de förstå att de är föredöme för oss andra som vill vara solidariska mot andra och även i andra länder.

Ni kanske har dragit ner på värmen, tvättar på natten men visa ändå utåt att även ni vill följa de råd vi medborgare fått!

Victor

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.