GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hur tänkte ni här Torsås kommun?

Insändare • Publicerad 15 juni 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Att en skola börjar sälja lunch med subventionerade priser till allmänheten skapar skev konkurrens för lunchserveringarna som har helt andra förutsättningar, det görs dessutom med våra skattemedel.

Att skolan skulle sälja till pensionärer är väl en sak, men att gå ut till allmänheten och erbjuda "dumpade priser", hur tänkte ni där? Ja, Torsås kommun, ni gör det inte lättare, det främjar inte företagsklimatet.

Helena Flemström

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.