GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Har ni tagit vatten över huvudet av allt ny- och ombygge?”

När jag öppnade tidningen i morse, höll jag nästan på att sätta kaffet i halsen.
”Har ni fått så bråttom nu att hyra ut Hultgården och Charlottagården så fort som möjligt för att det inte ska finnas någon återvändo”, skriver insändarskribenten.
”Har ni fått så bråttom nu att hyra ut Hultgården och Charlottagården så fort som möjligt för att det inte ska finnas någon återvändo”, skriver insändarskribenten.
Foto: Per Hammenvik

Men när det handlar om vad de styrande i Oskarshamns kommun hittar på är man inte förvånad längre. Då finns det inga gränser. Har ni fått så bråttom nu att hyra ut Hultgården och Charlottagården så fort som möjligt för att det inte ska finnas någon återvändo?

Hur kommer det sig att dessa byggnader skulle passa till exempel seniorboende nu, när det inte passade med äldreboende förut. Har ni tagit vatten över huvudet av allt ny- och ombygge som har gjorts den senaste tiden. Man kan ju undra hur ni tänkte när de boende fick flytta mot sin vilja från ett mycket trivsamt boende på landet till ett nybyggt boende i stan med mycket högre hyra.

Om jag inte har helt fel så var det viktigt att hela kommunen skulle leva inför förra valet, men det kanske inte gäller längre. Är det så viktigt att visa att det är ni socialdemokrater och moderater som bestämmer i Oskarshamns kommun, men förhoppningsvis blir det ändring på det efter nästa val.

Monica

Fler insändare i ämnet:

Så här har vi tidigare rapporterat om Hultgården och Charlottagården:

Läs mer