GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Flytta tågstationen till tågdepån"

Tåget är ett mycket bra alternativ för resande. Både korta och långa resor.
INSÄNDARE • Publicerad 29 september 2021 • Uppdaterad 29 september 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Många städer satsar mer på att göra det än mer attraktivt. Växjö invigde sin nya tågstation, vilken har fått många lovord. Och vad som kan utläsas så håller Kalmar på med att se över hur det ska se ut här.

Insändarskribenten önskar att tågstationen flyttar till tågdepån.
Insändarskribenten önskar att tågstationen flyttar till tågdepån.
Foto: Mats Holmertz

Nu finns en mycket bra möjlighet att göra nåt bra. Flytta tågstationen till tågdepån. Bygg ett tak över, ett bra väntrum, fixa fler parkeringsplatser, bra bussförbindelser. Låt bussterminalen ligga kvar och utvecklas.

Fler fördelar är att vi slipper alla bommar, det vill säga, mycket tomgångskörning försvinner. Färre tragiska olyckor. Så jag ser det som bara fördelar. Mycket pengar men ska vi väl göra något för framtiden så är det rätt tid nu.

Bosse

”Mycket pengar men ska vi väl göra något för framtiden så är det rätt tid nu.”
Bosse
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.