GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fantastiskt med fler former av bra barnomsorg

Det är gott att diskussionen om dagbarnvårdaren i Torsås fick ett lyckligt slut. En verksamhet som med gott resultat för föräldrar under många år bedrivit en uppskattad omsorg om barnen.
Insändare • Publicerad 5 september 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Dock blev jag som företrädde den majoritet som ville låta dagmamman (den pedagogiska verksamheten) vara kvar, utpekad som överlöpare, vilket gjorde mig ledsen. Detta för att jag stod kvar för en uppfattning som vi Kristdemokrater haft i många år. Överlöpare enligt synonym och uppslagsverk bland annat betyder fiende, förrädare, desertör. Jag hoppas och tror att det var ett oavsiktligt övertramp av journalisten, om det hade blivit sagt av en politiker hade jag kanske inte reagerat men lite mer objektivitet hade jag förväntat mig. För övrigt tack för en fin ledare i samma ämne och samma tidning. Nog om detta.

Det är väl fantastiskt att kunna säga att vi i Torsås erbjuder fler former av bra barnomsorg, både förskolor och dagbarnvårdare inom kommunens sfär. Det är väl något vi kan vara stolta över att presentera och skryta med. Detta i stället för att föräldrar måste gå till andra utomkommunala alternativ. Alternativ som jag för övrigt välkomnar. Låt tusen blommor blomma inte bara för binas skull utan även för barnens.

Claes Bothen, kristdemokrat i bildningsnämnden Torsås

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.