GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ett stort tack till Hultsfredspatrullen

Insändare • Publicerad 25 maj 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Ett stort tack till Hultsfredspatrullen som körde mig hem då min kropp inte orkade gå hela vägen hem. Multisjuk men envis, måste gå i avvaktan på en stor operation. I dag gick jag iväg glad i hågen men på vägen hem så sa min kropp stopp. Satt på en bänk och så kom dom då, en polisbil och det var Hultsfredspatrullen och självklart ville dom köra mig hem.

Passar på att skicka en hälsning till er för det jobb ni uträttar i vårt samhälle, ni är viktiga, behövs och är uppskattade.

Tack från

Mike Waxmann

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.