GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Detta är ett bevis på att NBAB har fel ledning

Nybro Bostads AB (NBAB) struntar i sina ”kunders” behov och höjer hyran med uppemot 10 procent utan förstå vilken konsekvens detta får för många hyresgäster.
Insändare • Publicerad 31 oktober 2020
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten vänder sig mot hyreshöjningarna i Nybro.
Insändarskribenten vänder sig mot hyreshöjningarna i Nybro.Foto: Arkivfoto

Detta är inget annat än ett bevis på att NBAB har fel ledning.

NBAB ägs av kommunen och det är anmärkningsvärt att inte deras företrädare sagt ifrån om att vi måste ha hyror som folk har råd att bo i och i synnerhet under rådande pandemi.

Hur ska Nybro bli större när vi har en skatt på 34,19 procent och dessutom fått den största hyreshöjningen i mannaminne?

Hoppas verkligen något politiskt parti förstår att vi inte kan fortsätta att ha politiska ledare eller ”företagsledare” som inte förstår vilka de är till för och vilka som betalar deras löner. Mitt förslag är att de lämnar sina uppdrag och anställningar, givetvis utan ”fallskärmar” eftersom de har lämnat hyresgästerna i fritt ekonomiskt fall.

Före detta nybroit

LÄS MER: Fler publiceringar om skatt och hyror i Nybro kommun:

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.