Annons
Insändare

Det kanske finns en rädsla för att sätta dit parkeringsmyglarna

Vi som bor i höghusen vid Länssjukhuset i Kalmar upplever en väldigt olustig situation vad gäller fordonsparkering.
Insändare • Publicerad 15 augusti 2023
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Det kanske finns en rädsla för att sätta dit parkeringsmyglarna”, skriver insändarskribenten om p-situationen kring sjukhuset i Kalmar.
”Det kanske finns en rädsla för att sätta dit parkeringsmyglarna”, skriver insändarskribenten om p-situationen kring sjukhuset i Kalmar.Foto: Mattias Nilsson

Vi som hyr garage här betalar 450 kronor i månaden! Därför är det så himla tråkigt att se alla bilar som står parkerade inne vid husen. Där är parkering förbjuden. De står där gratis och ingenting händer från de som skall övervaka detta. Det är alltså nada, zero, noll koll!

Jag väntar bara in den dagen då en ambulans inte kommer fram på grund av de felaktigt parkerade bilarna! Vem bär skulden då? Det verkar som att det bevakande företaget helt enkel lurar hyresvärden på pengarna!

Annons

Jag har mejlat olika personer och kundservice hos hyresvärden! Ingen verkar bry sig! Jag har fått svar som ”Vi ska se till att öka ronderingen” och ”Det är trist”. Rondering – vad innebär det? Förmodligen utökad kontroll men så har inte skett! DE som utnyttjar det här vet att efter klockan 16.00 på fredagen är det fritt fram att parkera här fram till måndagen!

Det kanske finns en rädsla för att sätta dit parkeringsmyglarna! Jag menar kommunen har ju visat det när man skrev av böter för några som parkerade utan att betala på Skälby tidigare i år!

Tommy

Annons
Annons
Annons
Annons