GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Det blir allt vanligare att irritera sig på elsparkcykelanvändare

Det blir allt vanligare att vi åker elsparkcykel när vi ska transportera oss. Anledning är att cyklarna är smidiga, miljövänliga och bekväma.
Insändare • Publicerad 20 juli 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Två personer åker på samma elsparkcykel.
Två personer åker på samma elsparkcykel.
Foto: Stina Stjernkvist/ TT

Det blir även allt vanligare att irritera sig på elsparkcykelanvändare som inte följer cykellagen och inte förstår att mer än en person på elsparkcykeln är farligt och elsparkcykeln slits mera.

Respekt i trafiken gäller alla!

Vi vet så väl att vi behöver röra på oss och att vanliga promenader med en bra hållning och röra armarna och benen utan en mobil i handen är grunden till välbefinnandet. Promenader tar mera tid men är mycket nyttigare för de yngsta, äldsta och alla människor där emellan.

Respekt för kroppen gäller alla!

Hoppas innerst inne att den nya ”leksak” inte kommer att orsaka flera olyckor/ dödsfall och den trenden vi redan har att röra oss mindre blir ändå mera genom användning av elsparkcykeln.

Respektfullt!

Glada Hälsningar, Gjalt Koopmans

Fysioterapeut/skol,-Ergonom

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer