"Dessa saker skulle göra stor skillnad på Fritidsbibblan”

Nyligen redogjordes i tv-nyheterna hur lågkonjunktur, inflation, bränsle-, mat- och el-priser påverkar många barnfamiljers ekonomi. Fritidsaktiviteter för barn är bland det första som man sparar in på.
Insändare • Publicerad fredag 19:38
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Nyligen öppnade Fritidsbibblan i Färjestaden vid industriområdet, på Moderaternas initiativ. Där får alla barn och unga låna gratis. Det kan vara alla från spel till skridskor, staffli eller skidor. På så sätt spelar föräldrarnas hushållsekonomi ingen roll. Alla får möjlighet att på så sätt exempelvis testa en ny sport eller fritidsaktivitet gratis.

Verksamheten är ännu i sin linda och tar gärna emot fritidsartiklar från privatpersoner. Många har säkert saker som i dag mest samlar damm på vinden eller i källaren. Dessa skulle göra stor skillnad på Fritidsbibblan. Skänk gärna dit.

Eva Folkesdotter Paradis

Carl Dahlin

Moderaterna i Mörbylånga kommun

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.