Annons

Lugnt dygn trots ett 30-tal narkotikabrott

Polisen rapporterar ett lugnt dygn inledningsvis på årets festival. Hittills har ett 30-tal ringa narkotikabrott rapporterats.
Nyheter • Publicerad 14 juni 2003

Det handlar främst om misstanke om eget bruk av hasch. Något fall av amfetamin och narkotikaklassade tabletter har också förekommit. Ett mindre beslag av hasch har också skett. Av de misstänkta är ett femtal under 20 år.

Tio personer har omhändertagits för fylleri och två personer för ordningsstörning. Under natten mellan onsdag och torsdag anmäldes också en våldtäkt. Utredningen lades dock ned sedan anmälaren tagit tillbaka sina uppgifter.

Annons

Ett 40-tal stölder ur tält

Ett 40-tal stölder ur tält har förekommit. Det som stulits är bland annat pengar och kameror. I samband med stölderna har en 23-årig man gripits med stöldgods på sig. Samma man är också misstänkt för rån då han ska ha försökt ta en väska från en kvinnlig festivalbesökare.

Dessutom har ett par fall av misshandel anmälts, men enligt polisen har ingen blivit allvarligare skadad.

Pelle Johansson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons