Bil körde ner räcke - fastnade mitt på vägen

Rosenfors Artikeln publicerades

Strax innan 8 på tisdagsmorgonen kom det in ett larm till räddningstjänsten om en olycka på väg 34 i södergående riktning. Det är strax innan avfarten till Rosenfors som olyckan ska ha ägt rum.

– Det är en bil som har kört ner ett vajerräcke, fastnat i vajern och stått tvärs över vägen. Det är ingen person som har skadats, utan det rör sig bara om materiella skador, säger Andreas Enberg på räddningstjänsten.

Under morgonen har räddningstjänsten lyckats undvika ett totalstopp på vägen, genom att leda igenom trafiken växelvis och vid halv 10 var allting klart på platsen.

 

Här ska olycka ha ägt rum:

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.