Annons

Glappkontakt ger skrattattack

Så har de gjort succé igen - Glappkontakt är ett spektakel utan like
Hultsfred • Publicerad 27 januari 2003
I sketchen Vision Virserum driver Kurt Arvidsson, Elisabeth Ekselius och Stig Pettersson om allt från Hotell Dacke till hembränningsapparater.
FOTO: ROGER CARLSSON
I sketchen Vision Virserum driver Kurt Arvidsson, Elisabeth Ekselius och Stig Pettersson om allt från Hotell Dacke till hembränningsapparater. FOTO: ROGER CARLSSONFoto: 

Virserums Amatörteaterförening har lyckats upprepa fjolårets succé. Redan i första sketchen lockades publiken till skratt vid lördagskvällens premiär i Ordenshuset, när Eskil

i Slagdala alias Bo Jonasson äntrar scenen. Liksom Jan-Olof Svensson, Frank Axelsson, Madeleine Lindström och Åke Svensson har han en humorförmåga som få.

Annons

De lokala Virserumsskämten duggar tätt under hela revykvällen och inte minst i Vision Virserum med Monica Hedin, Elisabeth Ekselius och Stig Pettersson i huvudrollerna. Både Hultsfred och kommunhuset får sig förstås en känga när Virserumsandan breder ut sig. Att Virserum har en god återväxt när det gäller teaterapor bevisas inte minst av Filippa Blomander, Jonathan Lindahl, Matilda Axelsson och Andreas Söderman som är några av de många talangfulla ungdomarna.

Efter en halvtimmeslång paus är det fullt ös igen då Virserums ordentlige kyrkoherde, pinupp-pojken från Odensås och konstchefen på Dackestop kommer på tapeten. Revyn har höjt sig flera snäpp från i fjol såväl vad gäller ljud som dekor. Julia Caecar, alias Stig Pettersson är en favorit i repris.

Finalsketchen håller också hög klass och de största skrattsalvorna kommer när Krister Svensson, Åke Svensson och Per Karlsson hoppar in på scenen som lättklädda damer. Glappkontakt bjuder på en färgsprakande kväll man sent ska glömma.

MARCUS OSCARSSON

Marcus Oscarsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons