GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Timmerbil välte – väg stängdes av

Högsby • Publicerad 14 juni 2021 • Uppdaterad 15 juni 2021

Vid 11:40-tiden på måndagsförmiddagen inkom ett larm om en trafikolycka från Glahytt till Tillingeberg båda riktningarna i Högsby kommun, i höjd med Bockara. Enligt larmet ska det vara en singelolycka med en inblandad lastbil.

– Det handlar om en timmerbil med släp, timmer föll ut från släpet på vägbanan och ner i diket och släpet var kopplat till dragfordonet, men ska inte ha åkt ner i diket, säger Johan Woxö, inre befäl vid räddningstjänsten i Oskarshamn.

Timmerbilen låg vid olyckstillfället över vägen vilket gjorde att vägen tillfälligt stängdes av. Vid 13:30-tiden var vägen öppen för trafik igen.

– Det är inga skador på chauffören. Räddningstjänsten avvecklade ganska snabbt och polisen tog över, säger Johan Woxö.

Janet de KriekSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer