Jubilarer gratulerades

Högsby församling hade öppet hus under torsdagen i församlingshemmet och då riktades uppmärksamheten främst på fem jubilarer.
Högsby • Publicerad 15 oktober 2010
Uppvaktade jubilarer i Högsby var Jens Furuskog, Ulla Svegmo, Stig Karlsson, Sonja Nyqvist och Maj-Lis Carlsson.
Uppvaktade jubilarer i Högsby var Jens Furuskog, Ulla Svegmo, Stig Karlsson, Sonja Nyqvist och Maj-Lis Carlsson.Foto: Ingvar Gunnarsson

Det var 85-åriga Ulla Svegmo samt 80-åringarna Maj-Lis Carlsson, Sonja Nyqvist, Jens Furuskog och Stig Karlsson, som fick blommor och gratulerades av församlingen. Programmet inleddes med en andakt vid vilken i första hand diakon Yvonne Yngvesson talade. Sedan var det solosång av Ann Hultman och vidare bjöd Andreas Ohlsson på saxofonsolo.

Sånggruppen i Högsby PRO medverkade med sång under ledning av Ingrid Digréus och dragspelaren Henry Ankarskiöld. På plats i församlingshemmet var tidigare kyrkoherden i Högsby, Thomas Mellborg. Besöksgruppen frångick inte traditionen, utan dukade upp ett gammaldags kaffekalas.

Ingvar Gunnarsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.