Fredriksskans just nu

Nyheter • Publicerad 1 mars 2010

Saker och ting vinklas, det blir en annan andemening och någon skickade ett mejl till mig och undrade varför jag "attackerade James Keene" i en intervju efter vårt möte mot Elfsborg i lördags och tja, det gjorde jag inte, jag attackerade givetvis inte honom, jag bara förklarade - som jag också förklarade här i bloggen - att jag under matchen försökte påpeka dubbelmoralen hos Elfsborgsspelarna. Som givetvis inte är unik eller ovanlig hos oss fotbollsspelare - vi ser flisan i vår fiendes öga, men inte balken i vårt eget.

Jael spelar tufft och vi har jobbat hårt med honom under träningar att inte spela fult och jag menade att det kanske var något Elfsborg borde göra med James Keene, men det gör de ju givetvis inte för de har nytta av hans råhet och fränhet - och jag tycker att han har en enorm attityd och arbetsförmåga - och så länge de har det kommer de inte skala bort det.

I övrigt var det idag dubbla träningar i det hemska vädret, fast vi var mest inne och sysslade med kroppslig och själslig återhämtning.

Planen, den såg ut så här:

Henrik Rydström
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.