Prinsessan Laila

Nyheter • Publicerad 15 mars 2010

Båda kvällstidningarna har jättebilder på Nicklas Wahlgren och Laila Bagge som är på nåt exotiskt ställe på smekmånad. Aftonbladet har två utsända på plats, men det enda de åstadkommer är att paret sitter i två sköna solstolar och vinkar ”till Aftonbladet". Resten har de snott från fru Bagges blogg.

Expressen sitter hemma i Sverige och skriver. Bland annat att ett ögonvittne berättat om hur kära och lyckliga de såg ut.

Jamen. Jamen. JAMEN. Som värsta kungliga smekmånaden. Och det här är ett par som i bästa fall kan kallas b-kändisar. Den enda som helt säkert njuter av läsningen och bilderna är nog mamma Christina Schollin.

För övrigt: som jag tidigare berättat här, är jag sjukskriven på halvtid. Det betyder att jag bloggar lite ojämna tider. Hoppas ni står ut med det.

Heléne Ljung
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.