Walk of shame

Nyheter • Publicerad 31 oktober 2011
Foto: 

Vi hade träning igår. Trodde vi. Men när vi kom ner till rinken fick vi nya direktiv. Vi skulle gå en promenad tillsammans. Inga ledare, bara vi spelare. Anledningen till detta var fri för var och en att spekulera i. Någon trodde på att coach var less på oss. Andra att de va en walk of shame för förlusten dagen innan. Kanske var det en mix av lite av varje även om det mest troliga alternativet var att vi inte behövde träna med tanke på hur många matcher vi har under den närmaste tiden.

Jag tog täten under promenaden och då några spelare förkunnade att dom aldrig fått se "den långa soffan" så var det ditåt vi styrde. I våra fina blå träningsoveraller spatserade vi över stadens gator och torg samtidigt som vi fick stora ögon på oss från förbipasserande. En gammal dam med rullator gav oss komplimanger för vår matchande klädsel och vi tackade för berömmet och gick vidare med ryggen lite rakare än innan.

På långa soffan tog jag en lagbild, sen gick vi tillbaka till ishallen igen. Bilden finns att skåda ovan medan resten är historia.

Imorgon åker vi på roadtrip. Det är kul ur hockeysynpunkt och mycket kul ur ekonomisk synpunkt. Wish us luck.

Hörs när vi kommer hem på torsdag igen.

Peace.

Viktor Gibbs Sjödin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.