Vrålsnabb update

Nyheter • Publicerad 20 oktober 2010

Sundsvall vs. IK Oskarshamn 2-3

Swisch så var den matchen slut. Sundsvall borta alltså. När man inte är på plats eller ser matchen på tv går den så mycket fortare. Jag kikade lita paradise hotel, körde rehab och pillade mig i naveln medan mina kumpaner krigade på uppe i Medelpad. Skönt för mig. Slitsamt för dom.

Tre pinnar hade varit optimalt, men två är absolut inte fy skam. Jag har inte pratat med någon i laget eller sett något alls av matchen som sagt, men att ta poäng i båda de här matcherna är bra mycket bättre än att inte få med sig några alls.

Nu väntar ett kraftigt mackstopp och en 100 timmar lång bussresa ner till Ohamn i natt. Sen tror jag att vi tränare senare imorgon och börjar ladda för Bofors hemma på lördag.

Ni har väl hört att det blir Fullsatt! Dvs, våra samarbetspartners bjuder alla som vill på fri entré. Hur grymt som helst. Bara ingen tar min plats, för jag gillar inte att stå upp i mer än 20 minuter.

Peace.

Viktor Gibbs Sjödin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.