Träsmak i arslet.

Nyheter • Publicerad 13 november 2010

Mycket har hänt sen sist.

Vi har haft två tuffa träningar. Jag har blivit spelklar. Jag har spelat en match med Västervik. Och gjort ett mål. Varje gång man gör ett mål så kommer man på hur enkelt det egentligen är att göra mål. Du har pucken, och skjuter den in i målet. Svårare än så är det inte. Ändå gör man inte ens ett mål varje match. Det är konstigt. Men nu när jag spelat en match och gjort ett mål, så är jag övertygad i min tro om att jag kommer göra ett mål i varje match jag spelar. I alla fall tills dess att motsatsen är bevisad.

Matchen då? Jo då. Det gick helt ok. Jag var trött, långsam, seg och otajmad. Men det var kul att spela igen och det känns som att allting är på rätt väg. Så länge man "bara kör" så finns det ju egentligen inget att göra förutom att köra på.

Laget har som sagt gått in i en lite tuffare träningsperiod. Schemaläggarna på det hockeyallsvenska kontoret tyckte det var dags för lite hårträning i Oskarshamn så dom gav oss bara två matcher de närmaste två veckorna. Skumt.

Utöver ovanstående information som i grund och botten är rätt så värdelös har jag två frågor.

1. Någon som vet om man får ta med sig en brassestol till biografen? Jag älskar att gå på bio men ogillar att få min upplevelse förstörd av på tok för hårda stolar i trä.

2. Vad har inspirerat min kollega Christian till att häva ur sig så fruktansvärt mycket slang och hemgjorda uttryck på engelska i sin blogg? Det vore kul att veta.

Nu är kl 14.16. Om drygt sex timmar börjar Så mycket bättre, om cirka nio timmar kan man börja fundera på att gå och lägga sig. Jag och Anton P ska ner till Malmö imorrn för en match mot IK Pantern. Jippi! =)

Viktor Gibbs Sjödin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.