Reflektioner - IK vs. Tingsryd

Nyheter • Publicerad 14 oktober 2010
Foto: 

Just kommit hem from the Arena.

Gillar att vi verkligen bjuder på olika sorters underhållning beroende på veckodag och. Förra veckan körde vi på den dominanta stilen där vi spelar ut motståndet från start till mål.

Ikväll hade regissören ett annat drama i kikaren och lät oss spela ganska så mediokert fram tills det var 10 minuter kvar. Då var det så dags för Tingsryds bensin att ta slut och vi lyckades sätta ett par strutar bakom keepern och segern var i hamn.

Mycket kan man säga, men vi är oerhört starka just nu. Vi har många spelare med bra flow som kan producera, och vi ger aldrig upp. Maler ner motståndet och det lönar sig till sist.

All heder dock åt Tingsryd. Man spelade smartare än tidigare motstånd och gjorde det svårt för oss. Dock skulle dom väl behöva få igång en bättre produktion på sina toppspelare, lugna ner Koivisto och tänka på att snygga till sina matchtröjor.

I övrigt var Taif Tigers ett bra lag. Absolut.

--------

Valdix satt på läktaren idag och fick äran att köra ZiggeZagge-ramsan i omklädningsrummet efteråt. Något otajmat resultat men jag är säker på att det blir bättre med tiden. Såna saker tar tid.

---------

Varför var inte ragnar sugen på att köra en 2mot1 tillsammans med Nicklas Jadeland idag? Visst har jag hört att de båda inte alltid drar jämt. Men att kasta klubban i ren frustration för att Jade med största sannolikhet hade tagit avslutet själv och därpå åka och byta är väl ändå lite drastiskt?

---------

Hade ett gäng erfarna hockeycoacher bakom mig hela matchen. Eller det lät som om en av dem hade coachat Sovjet under glansdagarna och resterande mest var imponerade över dennes intet sinande källa av hockeykunskaper. Zzzzz...

Well well. Resten av oss som var där gjorde ett gediget jobb med hejandet idag! 2700 pers kan inte ha fel.

IKO är på G just nu. Nästa vecka fyller vi hallen!

Peace.

Viktor Gibbs Sjödin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.