Mora at home. Försnacket!

Nyheter • Publicerad 8 oktober 2010
Foto: 

Yo diggidy!

Gameday igen. Fan så gutt (för att tala o-hamnska) med täta matcher. Eftersom jag nu är die hard-supporter så ser jag allting ur en sådans perspektiv. Jag ser allting svart och vitt och är för stunden lycklig eftersom vi har vunnit tre raka. Det enda som skiljer mig ifrån äkta die hards är väl att jag ännu inte införskaffat någon IK-pyjamas att sova i, plus att jag har förmånen att få vara i omklädingsrummet hur mycket jag vill. De ni!

Ingen Chris "Kongo" Nybeck på isen idag. Det är någon smäll i senaste matchen som spökar. Inget allvarligt. Samtalade lite lätt med Chris vid träningen i förmiddags. Han avslöjade att han nu spelat i ligan i tre säsonger utan att ha mött kvällens motståndare Mora en enda gång. Ganska komiskt egentligen och ett bra bevis på att Chris borde sluta dra på sig skador och spela ishockey istället. "Har man inte mött Mora har man inte levt", var det någon som sa en gång. Fast det tror jag inte ett dugg på.

Steffe P skrek ett högt Waazzuup på amerikanska idag när jag kom in i omklädningsrummet. Jag skrek tillbaka och bifogade även frågan "Freeesh legs?!" i min respons. "Yeaaayy!", svarade Steff i sann Lil' Jon-anda och valsade vidare med en lika självsäker swagger* som alltid. Det bådar gott inför kvällen.

Tycker att vi gör ett ärligt försök att dra storpublik till hallen. Det känns som att det är dags nu. För er som inte är svintråkiga människor eller har annat för er så tycker jag att lite pre game-häng nere på Åströms är en perfekt uppladdning. After Work från kl 17 med soft buffé och bra musik. Sen är det buss direkt till hallen. Klockrent.

Ses där, ses i hallen!

*Fotnot: Ordet swagger är amerikansk slang och följande står att läsa under ordet i The Urban Dictionary: "How one presents him or her self to the world. Swagger is shown from how the person handles a situation. It can also be shown in the person's walk."

Så de så.

Peace.

Viktor Gibbs Sjödin
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.