Veckans match och samlade onsdagsresultat

Nyheter • Publicerad 6 juni 2013

Är precis tillbaka från "Veckans match" på ett Tingbyskans som vädermässigt visade sig från sin allra finaste sida. Ljuvligt.

Smedby Boik såg dessutom ut att gå mot en välbehövlig trepoängare i och med Frida Sjögrens ledningsmål fram till 3-2 men IFK Kalmars bilaga vände på matchen genom Elin Georgsson och Amy Thomas (som också inledde målskyttet).

*****

Det kanske har gjorts försök tidigare men är det inte dags att någon klubb högre upp i seriesystemet norpar Frida Sjögren? Hon hör i alla fall hemma där.

*****

Bergkvara åkte på första förlusten i årets elitfyra. Gästande Alvesta vann med 3-1 på Hagaborg samtidigt som ett formstarkt Kalmar AIK vann igen - den här gången mot Hovshaga med 2-1 på hemmaplan.

*****

Samlade onsdagsresultat:

Elitfyran: Bergkvara-Alvesta 1-3, Kalmar AIK-Hovshaga 2-1.

Division 5 s: Vislanda-Johansfors 6-0.

Division 5 sö: Möre-Torsås 5-0.

Division 6 Emmaboda: Vissefjärda-Flerohopp 2-2.

Division 6 Kalmar/Öland: Alsjöholm-Borgholm 3-3, Degerhamn-Söderåkra 2-0, Högsrum-Persnäs 0-1, BK Norra-S:t Sigfrid 0-4.

Division 3 nö dam: Vimmerby b-Mönsterås 2-1.

Division 3 sö dam: Smedby Boik-IFK Kalmar b 3-4.

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.