Annons

Kallman tackade nej till IFK Kalmar

Nyheter • Publicerad 17 februari 2012

IFK Kalmars sportchef Kristofer Nilsson var i förra veckan hoppfull om att kunna landa amerikanskan Kylie Kallman - mittbacken som skulle ersätta flyktade Anna Gustafsson .

Så blir nu inte fallet. Enligt Nilsson har Kallman tackat nej på grund av familjeskäl (hon är gift).

Annons

Det lär vara en anledning, en annan är den klassiska: ekonomin. Amerikanskan bemödade sig faktiskt till ett provspel i Kalmar under närmare en veckas tid. Tror inte IFK och Kallman kom överens, helt enkelt.

*****

Mer IFK. Yvonne Ekroth , F96-landslagets förbundskapten, har tagit ut Kalmartjejerna Anna Malmqvist och Antonia Conradsson till ett blågult läger på Bosön i månadsskiftet februari-mars.

*****

Joachim Lantz har öppnat upp dörren lite på glänt för spel i något av de lokala lagen och Lindsdalsmittfältaren Daniel Ahonen sågade (i sin blogg) Lantz som en potentiell spelförande mittback i ett spelförande Lindsdal.

Är väl bara att byta plats på Ahonen och Lantz i så fall? Lantz gör ju i alla fall ett viktigt mål då och då.

*****

Lindsdal träningsmatchar för övrigt mot Färjestaden i morgon lördag. Återkommer med uppställningar om jag får tag i tränarna framåt eftermiddagen.

*****

Mer division 2: Söderåkrasonen Micke Axelsson var så gott som klar för "Liffens" konkurrent Husqvarna FF men Axelsson och HFF kom inte överens:

Annons

"Det handlade inte så mycket om det ekonomiska. Fick inte ihop det med jobb och familj", skriver Axelsson i ett sms.

*****

Oskarshamn AIK:s nyförvärv Valentino Pidré visades ut i träningsmatchen mot Vimmerby (4-4). Nu rapporteras han och riskerar en längre avstängning.

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons