Bergkvaraboss gör en "Henrik Folkesson"?

Nyheter • Publicerad 21 november 2010

Idrottsgala och årsfester. Lördagen gick i festens tecken. Från galan i Borgholm rapporteras det att Taxi-Larsson , Mörbylångatränaren Anders Larsson, stod och snackade taktiska dispositioner med Åtvidabergs huvudtränare Andreas Thomsson . Ingen överraskning med tanke på hur det gick för Mörbylånga den här säsongen.

*****

Far och son Lansdowne var och tittade på polaren Patrick Ekwall när han agerade ciceron på galan och Ölandstugget som går är att Lansdowne junior ligger nära ett framträdande hos Gullabo/Gullaboås nästa säsong. En klubb som även Lindsdals Tommy Berg ryktas till.

*****

Mer G/G? Jo, G/G vann St Sigfridscupen i går. Tvärskog var finalmotståndare.

*****

Bergkvara firade sin storslagna säsong (80 år och avancemang till elitfyran) med en årsfest och det snackas om att man är nära forwarden Ludvig Ingelsson . Baif-bossen Kent Johansson sägs också ha lovat att göra en "Henrik Folkesson" (det vill säga gå naken genom byn) om Baif får fram en 20-målsskytt 2011...

*****

Berga jobbar på i det tysta men nu kan bloggen avslöja att man har Joel Håkansson på kroken. Kontraktssnack i veckan?

*****

Nickebo hade också årsfest men inget nytt därifrån. Vad som händer i Nickebo stannar tydligen i Nickebo...

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.