Bergkvara-Djurgården

Nyheter • Publicerad 24 mars 2010

PK i Emmaboda i måndags och visst var det Lasse Johansson som presenterades. En värvning som kostade kulor - men likväl en häftig värvning i division 3. Lindsdal var och högg lite grann efter Johanssons signatur, Nybro var däremot aldrig med på banan - i alla fall inte utåt sett.

*****

Nybro spräckte målnollan mot Växjö BK (2-2) i Växjö tipshall men faktum kvarstår: Nybbet har fortfarande inte gjort mål utomhus än.

*****

På tal om utomhus och spel på gräs. Premiärspel tredje veckan i april ser rätt lovande ut på många håll, men är det nånstans det är kört med premiären? Mejla.

*****

Ett löst rykte där ute: Robert Bjurling till Trekanten.

*****

Bergkvara AIF fyller 80 bast den här säsongen och Baif firar på olika sätt. Ett förstärkt Bergkvara ska exempelvis möta allsvenska Djurgården i juni. Ska bli intressant att se hur många djurgårdsförsvarare som blir irriterade på forwardsångvälten Thom Emilsson - Baifs egen version av Trelleborgs Fredrik Jensen.

*****

Några träningsresultat som kommit in via mejlen:

Blomstermåla-Ängö BK 3-3

Bik: Målskyttar saknas. ÄBK: Adam Svensson 2, Jesper Bergstrand.

Örsjö-Orrefors b 5-2

Örsjö b-Bäckebo/Flerohopp b 5-0

Orrefors-Bäckebo 3-1

Orrefors: Målskyttar saknas. Bäckebo: Johan Larsson.

Bäckebo-Flerohopp 3-2

Bäckebo: Linus Lindgren, Victor Hellström, Patrik Riechmann.

IFK Berga-SSG 10-1

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.