Feature

Se höjdpunkter från inspirationskvällen

Kalmar Artikeln publicerades

Fyra personer med fyra helt olika må bra-resor satt på scenen när Bonus Weekend bjöd in till inspirationskväll med temat Se möjligheterna. Det blev en helkväll med både skratt och gråt, och massor av glädje och värme.

I tisdags var det premiär för Bonus Weekends inspirationskväll i tidningshuset i Kalmar. Över 90 personer kom för att lyssna på inspiratörerna; triathleten Niclas Hallberg, influencern Marika Axén, landshövdingen Thomas Carlzon och populära instagrammaren Frida Rosén som berättade om sina olika må bra-resor. Fyra helt olika personer med den gemensamma nämnaren inställningen – att se möjligheter istället för hinder.

Niclas Hallberg inledde kvällen med att berätta om sin resa från värsting till träningsälskare. Redan som knapp 13-åring började han att dricka alkohol och i många år bestod hans liv av fester, fylla och dagen-efter-ångest. För fem år sedan bestämde han sig för att bryta med det gamla livet och Niclas slutade dricka och började att träna istället. Idag är träningen Niclas nya drog, en drog som han mår bra av.

Här ser ni ett klipp från kvällen med Niclas Hallberg

Marika Axén är influencer och har bland annat bloggen I huvudet på inredningsfrun. Hennes drog var ja:et, att säga ja till allt och alla. På vägen tappade hon bort sig själv och till slut gick hon in i väggen. Nu har orden kommit tillbaka i bloggen och Marika har hittat hem igen.

Här ser ni ett klipp från kvällen med Marika Axén

Nye landshövdingen Thomas Carlzon berättade om sin tacksamhet över livet och att vakna till en ny dag varje morgon. När han var sju år bröt han armen och låg i koma i 16 dagar. Som vuxen förlorade han sitt barn i cancer och 2015 drabbades han själv av sjukdomen.

Här ser ni ett klipp från kvällen med Thomas Carlzon

För ett par år sedan vägde Frida Rosén 145 kilo. Sedan dess har gjort en livsstilsresa och börjat träna. Samtidigt som Frida tappade i vikt fick hon massor av nya insikter om sig själv och livet. Hennes Instagramkonto @rosenfrida följs idag av närmare 10 000 personer.

Här ser ni ett klipp från kvällen med Frida Rosén