Feature

Lär dig spela padeltennis tillsammans med oss

Ekerum Artikeln publicerades
I april drar Bonus Weekend Inspiration igång en ny skola, denna gången i padeltennis.
I april drar Bonus Weekend Inspiration igång en ny skola, denna gången i padeltennis.

Är du sugen på att lära dig en ny spännande aktivitet i vår? I april startar Bonus Weekend Inspiration en ny skola, denna gången i padeltennis. En skola som vänder sig både till nybörjare och till de som vill bli ännu bättre i padeltennis.

I höstas gav vi 25 prenumeranter chansen att gå på crawlkurs tillsammans med oss och Kalmar Simsällskap. Intresset var stort och över 100 läsare ville vara med. Den 17 april är det dags för nästa nästa aktivitet att dra i gång. Då blir det padeltennisskola på Ekerum Resort på Öland. Dels en skola för nybörjare och dels en fortsättningskurs, och varje kurs har plats för åtta av Barometern-OT:s prenumeranter.

– Det är inte alltid alla som har möjlighet eller modet att testa nya saker. Vi vill ge våra prenumeranter denna möjlighet. Att våga ta steget att testa någon ny sport till exempel eller att utvecklas i något man redan är duktig på. Eller varför inte bara göra något trevligt där man träffar nya bekantskaper, säger Elis Nazmieva Eriksson, marknads- och upplageansvarig på Barometern-OT.

– Vi vill gärna ge våra prenumeranter ett mervärde, förutom att leverera nyheter givetvis. Kan vi leverera lite guldkant i vardagen också är vi supernöjda, fortsätter Elis Nazmieva Eriksson.

Visste du att padeltennis är en av de snabbast växande sporterna i Sverige?
Foto: Mats Holmertz
Visste du att padeltennis är en av de snabbast växande sporterna i Sverige?

Barometern-OT:s padeltennisskola i samarbete med Ekerum Resort är uppdelad på två kurser, vid fyra olika tillfällen, på Ekerum på Öland. Varje kurs har plats för åtta av Barometern-OT:s prenumeranter.

Nybörjare steg 1: 4 tillfällen, 17 april, 2 maj, 14 maj, 28 maj, klockan 18.00-19.00

Fortsättning steg 2: 4 tillfällen, 18 april, 3 maj, 15 maj, 29 maj, klockan 18.00-19.00

Gör så här om du vill vinna en plats i vår padeltennisskola!

Är du prenumerant på Barometern-OT, minst 18 år gammal och intresserad av att gå någon av padeltenniskurserna gör du så här: Skicka ett mejl till bonus@barometern.se med namn och kontaktuppgifter eller skicka ett vykort till Bonus, Barometern, 391 88 Kalmar. Ange vilket steg du önskar att gå (nybörjare steg 1 eller fortsättning steg 2) och skriv en kort motivering varför just du vill ha en plats i vår padeltennisskola. Sista dagen att skicka in en intresseanmälan är onsdagen den 4 april. Vinnarna publiceras i Bonus Weekend den 7 april.

I padeltennis använder man speciella bollar som är ungefär som vanliga tennisbollar.
Foto: Lasse Hansson
I padeltennis använder man speciella bollar som är ungefär som vanliga tennisbollar.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.