GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hitta julstämningen med oss ✓ Tester ✓ Recept ✓ Nostalgi ✓ Krönikor
Här hittar du läsningen som hjälper dig ladda för julen – Barometern-OT bjuder på ett paket med utvalda godbitar för dig som vill inspireras inför helgen. Mat, dryck, bakning eller kort och gott bara härlig läsning. Det finns något för de allra flesta att hämta här.
Kalmar län • Publicerad 19 december 2022 • Uppdaterad 23 december 2022

Vilken glögg är bäst? Finns det någon spännande snaps att bjuda på? Kan man göra något nytt och spännande med saffran? Och vad händer om man börjar skruva på väl invanda och så bekanta jultraditionerna?

Det är några av frågorna du får svar på här i vår julkavalkad av bra och nyttig läsning för dig som vill toppa julformen lagom till lucka 24 lirkas upp och dopparedagen är här.

God jul – och trevlig läsning!

✓ Så firar vi jul

✓ Tävlingar

✓ Testerna

✓ Nostalgin

✓ Krönikorna

✓ Bakningen

✓ Recepten

✓ Pysslet

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.