Feature

Dags att springa in våren tillsammans

Kalmar Artikeln publicerades
Bonus Weekends redaktör Carin Janefrid, Barometern-OT:s marknadschef Elis Nazmieva Eriksson och reporter Ia Sellerberg hoppas att många läsare vill vara med när Barometern tillsammans med gäster bjuder in till en kickoff för löparsäsongen. Evenemanget är lördagen den 30 mars i Kalmarsundsparken och det är fri entré.
Foto: Mats Holmertz
Bonus Weekends redaktör Carin Janefrid, Barometern-OT:s marknadschef Elis Nazmieva Eriksson och reporter Ia Sellerberg hoppas att många läsare vill vara med när Barometern tillsammans med gäster bjuder in till en kickoff för löparsäsongen. Evenemanget är lördagen den 30 mars i Kalmarsundsparken och det är fri entré.

Löparglädje, adrenalin och gemenskap. Lördagen den 30 mars hoppas Bonus Weekend att många läsare vill vara med och springa in våren i Kalmarsundsparken. Det blir alltifrån löparskola till tabata och upplevelseladdad styrketräning. Och inspirationspasset är helt gratis att vara med på.

– Vi på Barometern har arrangerat inspirationslöpningar på våren ett par gånger tidigare och gensvaret hos läsarna har varit fantastiskt. Det brukar kännas som ett lyckorus där man fyller på med en massa härlig energi tillsammans, så det känns jättekul att göra detta igen, säger Bonus Weekends redaktör Carin Janefrid.

Lördagen den 30 mars klockan 10 på förmiddagen drar Spring in våren igång i Kalmarsundsparken. Det blir ett rejält inspirationspass i samarbete med Peak Performance. Evenemanget vänder sig till motionärer på alla nivåer och kostar ingenting att vara med på, ingen föranmälan krävs.

fakta

Spring in våren – Barometern med gäster

Vad: Ett inspirationspass med löpning, löpskolning, intervallträning, tabata och styrketräning. Passar motionärer på alla nivåer och evenemanget är gratis att vara med på. Ingen föranmälan behövs, bara kom!

När: Lördagen den 30 mars kl 10 i Kalmarsundsparken. Passet är slut cirka 12.30.

Medverkande: Matilda Talor från Yourtopia, Adam Nilsfors från Workout Club, Calle Nilsson och Olle Willsund från Högby IF, Benny Sjösteen från Peak Performance samt Carin Janefrid, Ia Sellerberg och Elis Nazmieva Eriksson från Barometern.

Visa mer...

Efter en gemensam uppvärmning delas deltagarna in i fyra grupper och växlar sedan mellan stationerna som de inbjudna gästerna håller i:

Matilda Taylor från hälsoföretaget Yourtopia kommer att köra ett Tabata-pass med fokus på styrka och kondition.

– Det kommer att bli hög förbränning rakt igenom passet och vi kommer enbart att använda kroppen som redskap vilket gör det både skonsamt och möjligt för alla att delta, säger Matilda Taylor.

Adam Nilsfors från Workout Club brinner för det han kallar upplevelseladdad styrketräning.

– Min förhoppning är att kunna locka både de inbitna gymälskarna till något nytt och samtidigt stå för ett härligt alternativ till de som ännu inte tränar, säger Adam Nilsfors.

Dessutom kommer Calle Nilsson och Olle Willsund från Högby IF att köra löpteknik, löpskolning, löpstyrka och grupp- och intervallträning.

– För de som har energi kvar när träningspasset är över avslutar vi på topp med en hård utmaning i plankan där vinnaren som håller ut längst vinner ett fint pris, säger Barometern-OT:s marknadschef, Elis Nazmieva Eriksson.

Tidigare aktiviteter med Bonus Weekend Inspiration:

­

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.