GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Wivi Alexandersson

Publicerad 19 november 2021 • Uppdaterad onsdag 11:29

I Långasjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Wivi Alexandersson, Kallamåla.

Som inledning spelade kantor Hans Möller Time to say goodbye och efter inledningsorden sjöngs psalm 249 gemensamt. Komminister Helena Svensson höll griftetal och bön och Donald Hummel sjöng Strövtåg i hembygden. Därefter följde överlåtelsen, bibelord, förbön och Herrens bön och unisont sjöngs psalm 235. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl med minnesord och blommor höll officianten slutbön och sångsolisten framförde Ljuset. Som avslutning läste officianten välsignelsen och kantorn spelade Tröstevisa.

Gåvor var lämnade till Läkare utan gränser, Hjärt-Lungfonden och Träskoposten.

Minnesstund hölls i bygdegården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.