GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Willy Karlberg

Publicerad fredag 08:00

I Hälleberga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Willy Karlberg.

Akten inleddes med att kyrkomusiker Inga-Lill Gustafsson på orgel spelade Amazing grace och på cd spelades När solen färgar juninatten med Tomas Andersson Wij. Unisont sjöng de församlade psalm 201 varpå officiant Henrik Jonsson höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Jag och min far med Magnus Uggla spelades och officianten läste begravningsbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 791 och som avslutning i kyrkan spelades Arrendatorns klagan med Hasse Andersson. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl varpå officianten läste fridslysning och välsignelsen.

Gåvor var skänkta till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.