GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vivan Jonsson

Publicerad 21 juli 2021

I Heliga Korsets kyrka, Kalmar, har begravningsceremoni hållits för Vivan Jonsson.

Akten inleddes med att Gotländsk sommarnatt av S Pettersson spelades varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Staffan Holmqvist höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 11:1-3,6 sjöngs gemensamt följt av förbön och Herrens bön. Efter psalm 297 tog de anhöriga ett sista avsked under stilla musik. Som avslutning spelades Amazing Grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer