GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vivan Andersson

Publicerad tisdag 14:57

I Stenåsa kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Vivan Andersson, Stora Brunneby.

Akten inleddes med att kantor Christer Svensson spelade Bred dina vida vingar i arrangemang av M Åkerlund varpå psalm 11 sjöngs unisont. Officiant Birgitta Åhlin höll ett personligt griftetal. Psalmerna 231 och 190 inramade begravningsbönen och därpå tog barn med familjer, övrig släkt och vänner tog ett sista farväl och nedlade blommor medan Sinfonia i f-dur av J S Bach spelades på orgel. Kantorn avslutade akten med att på orgel spela Må din väg gå dig till mötes i arrangemang av M Åkerlind.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.