GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Vi tänker med kärlek och saknad på vår älskade Göta”

Vår älskade syster och släkten Dahlins ”äldsta kusin”, Göta Fransson, somnade stilla in i Oskarshamn den 4 februari. Hon skulle ha fyllt 89 år den 5 maj.
Publicerad 7 maj 2022
Göta Fransson blev 89 år.
Göta Fransson blev 89 år.

Vi syskon Göta, Inger och Ronny växte upp tillsammans med vår mamma Mary Widerström, född Dahlin, och vår pappa Gösta Widerström på Skansvägen 28 i Gunnarsmåla, Ålems stationssamhälle. Vi hade en underbart sammanhållen familj som för oss barn blev en fantastisk, underbar och oförglömlig uppväxttid som för alltid lever ljust i våra minnen.

Släkt och vänner, Götas barn Anne-Louise och Jan samt vi syskon Inger och Ronny tänker med kärlek och saknad på vår älskade Göta.

Inger Flinck och Ronny Widerström

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.